1


2


3


PROFILE
Eyfa Najihah. fifteen. Simplicity. Loves : Anything and everything that can make me smile Not enuff?

TAGGY
CBOX HERE.

CREDITS
Designer // ZeHoradoRa
Colors // f l e u r
Inspiration // Vans
Fonts // Google WFont
Sozai // Various sites
-ed by GC // 1024x600

// Nor ilyasha binti abdul razak ツ Wednesday, 24 October 2012 | 20:08 | 0 comments
Hai . Assalamualaikum all <3 Hari nie kan nak story pasae budak kat sbelah ak tu . Hmm ? Lao sudi bace . Bace lah sampai habis tau ? Iloveu all ツ

Budak kat sbelah tu name dia nor ilyasha binti abdul razak . Tapi ak panggil dia sha jeh , dia bestie ak dari ak skolah rendah lagi . Kiteorang kenal time darjah 3 , hihi . Dia budak baru skolah ak kan ? Then naek darjah empat ak naik kelas . Dan dia still kelas same , time tu kitorang renggang sangad sebab kelas lain-2 kan ? Hihi . Btw dia boleh jadi pengawas sekolah . Congrates tau sha ! Hm .

Time darjah 5 ak still kelas tu jugak . Tak best duduk kelas depan sebab cg selalu kongkong tau , hm . Sha pon da msuk group lain . Tak kawan lha dgn dia time tu ! Time tu ak just kawan ngan budak kelas ak jeh . Hm ? Masuk darjah 6 ak turun kelas dan dapat satu kelas dgn sha . Tak rase ape-2 pon time tu . Hihi ! Dan kitorang kawan balik lha . Tap tak rapat pon , sebab dulu nakal sangad tau . Haha ツ

Masuk form 1 dulu pon geng lain . Agak nakal lha jugak geng nie , haha . Nakal gila bengong ape sume geng ak lettew ! Haha , dalam geng tu ak ade lha gado skit ngan sorang tu . Then ak pegi dekat geng dulu  , iaitu sha aisha izzati then aja . Hm , time tu lha ak rapat balik ngan sha . Dia jadi balik bestie ak tau ? Smpai lha form 2 nih . Hihi , sha nie an garang comel gelabah ego ape sume dia lhe tuh . ツ

Semua rahsie aku ade ngan dia , boleh dikatakan hari-2 selau texting ngan dia . Gembira sedih ak kongsi ngan dia ! Lege bile dah luah smue ngan die , die tu slalu bagi semangat kat ak . Nasihat selalu bagi dekat ak , ak rase kuat bile dgn dia . Hm ? Dan bile ak ade big prob , dia selalu ade kat sisi . Kekadang tu ak call dia ! Hihi . Now ? Smue tu da takde kan . Dia mne ade tegur ak skarang ! Ak pon tak tau lha , takpe . Tengok dia happy pon da cukup ! Hmm .

Nor ilyasha binti abdul razak ツ

Ak stop kat sini eh ? Bhaii ohh bhai all :)

THANKS FOR VISITING, DO COME AGAIN SOON! :D