1


2


3


PROFILE
Eyfa Najihah. fifteen. Simplicity. Loves : Anything and everything that can make me smile Not enuff?

TAGGY
CBOX HERE.

CREDITS
Designer // ZeHoradoRa
Colors // f l e u r
Inspiration // Vans
Fonts // Google WFont
Sozai // Various sites
-ed by GC // 1024x600

// Story nie agak mengancam . Lol xD Friday, 26 October 2012 | 11:28 | 0 comments
Superwoman sesat kat siniee . Haha ? Wott wott . Effa najiha zulkifi disini tau tau *oh gedik ツ

Haha . Ntoh paper kan ? Biase lha , time ak bosan memg a cenggini . Tak tahu nak buat ape kan ? Da tengah malam memg lha bosan , nak tido tak ngantuk . Bile onli nim smue budak fb dah tido kott ! Hihi . Bia lha kan , huumm . Tetibe nak nanges nihh ? Hadoii . Apesai ak nih , hmm . Be strong faa ツ

Petg tdi time ak tengah bosan tak tau nak buad apee , ak pi lha mandi kan ? Masam gila kot bau ak nih . Haha ? Apelahh ak nim . Kan ? Then lepas mandi tuh , ak on lappy . Then ak text kezen ak kak mira tuh , nak ajak dia pegi jalanjalan sbenarnye . Tapi ? Dia da nak klua ngan adek ak kot , frust gila kot . Tapi sabar . Hihi ツ

Lepas tu ak onli fb memanjang . Ohh bosan ? Yelha kan , fb nie agak membosanlha jugok bagi ak . Tapi tu jeh ak ade , nak texting ? Takda orang nak text ngan ak weh . Rugi jeh topup kan ? Haha . Lepas tuu adek ak masuk bilik mau cari baju . Ohsemm ! Nampak comel auw bila dia pakae kemeja aku , ahahaha . Dia berisi memg lha ikud body . Right ? Jelesss nim ekaa weh ;p

Setelah beberape minit adek ak klua jejalan , akak ak masuk bilik . Terus bodek dia pi jalanjalan , dia pon suh ak siapsiap . Hihi ? Lame lha jugak an nak tunggu sis ak tu makeup memakai ape bagai . Maklum lha kab ? Perempuan memg cenggitu lha . Haha ? Smentare tunggu sis ak tuuh ak tengok tv dgn maa ak , haha . Dia buat lawak lahh pulak . Taknak gelak tapi tergelak lha juge ak nimm ? Hihi ツ

Lepas sis ak siap , kitorang pegi uma makcik ak hantakan nasi dagang . Lepas tu bwu kitorang jalanjalan macam orang  gila kot ? Atas moto agak bosan lha . Then ? Tengok matrempit buat aksi macam lembu nak kene sembelih ? Haha . Bodoh sangad diorang tuu , takdak keje sngat merempit aje tahu . Da bosan jalanjalan kat jalan yang same , kitorang pegi lepak kat pantai . Ohh segar aje duk situu . Hihi ?

Duk situ ade lha pasangan couple main kejarkejar . Ohh sweet gila kot time tuu ? Ala jeles emm . Tengah syok tengok diorang , sis ak ptong line lha . Dia suh snap pc dia , ak hanye turut perintah . Haha ? Lepas snap tuu ak terpandang lha kat ats jalan rayee yang penuh dgn matrempit tuu . Zapppp ! Bukak mata luasluas dan ternampak dia .

Si sepet memakai baju melayu . Bluee ohh blue colour ! Hihi ? Hensom ohhhh , tergoda aku . Sayu gila kot bila nampak dia pandang ak ! Perasan ke tidak ak tak tau lhe . Yaa ALLAH ak rindu sangad dia tuu :(

Oke lha . Ak stop kat sini ehh ? Bhaiii all ツ

THANKS FOR VISITING, DO COME AGAIN SOON! :D