1


2


3


PROFILE
Eyfa Najihah. fifteen. Simplicity. Loves : Anything and everything that can make me smile Not enuff?

TAGGY
CBOX HERE.

CREDITS
Designer // ZeHoradoRa
Colors // f l e u r
Inspiration // Vans
Fonts // Google WFont
Sozai // Various sites
-ed by GC // 1024x600

// Takdak orang same macam awak tau ツ Tuesday, 30 October 2012 | 10:07 | 0 comments
Oh hai dar 

Oke aku rase kan life ak skarang dah takde makne dah , ak tak tau kenape orang yang ak sayang sangad semua buat endah tak endah je kat ak nih , hm . Sedih sangad tau bila korang buat aku macam nim , suke tengok ak sedih kan ? Selalu nanges kan , emm . Ntah lha ! Aku tak tau salah ape ak kat korang sampai korang buat ak macam nim , tetibe jeh tak tegur ak . Kenape hah ? Tell me baby :(

Begitu juge awak kan sayang ? Dah tak macam dulu , alasan awak . Sebab saye dah berubah eh ? Okay , tapi tengok lha skarang sape yang brubah . Dulu awak slalu buat saye happy , senyum , gelak ape bagai . Now ? Awak yang buat saye menangis tau , awak buad saye sedih bile bace msg awak . Sedangkan saye tahu awak nih saje jeh kan ? Ayat awak tu bukan ikhlas pon dari hati , entahlah . saye tak pernah nak percaye awak nim .

Okay , aisha sha . Dah tak macam dulu kan korang ? Ak rindu sangad nak gelak kuad2 ngan aisha , nak story cter ngan sha nim . Rindu sangadsangad , hmm . Kenape eh ? Diorang nim tetibe jeh tak tegur ak , aku nim takkan lha nak tegur org yang takkan kawan ngan ak kan ? Hmm , entah lha weh . Tak tau nak cakap ape lagi kan ? Dah orang taknak tegur kite , btw aku rinduuu aisha ohh sha .

Awak nim sayang , time nim saye perlu awak . Saye mau awak yang dulu , orang yang pimpin saye . Ingad tak ? Selalu marah saye , mmembebel macam dulu . Nyanyinyanyi smue tu kan ? Saye ingat lagi tau , saye dah cakap saye taknak kehilangan awak . Time nim saye perlu awak tau ? Awk lah kawan awak lah abang .

Ak stop kat sini kay ? Takleh tahan air mate nih . Kaybyee 


THANKS FOR VISITING, DO COME AGAIN SOON! :D