1


2


3


PROFILE
Eyfa Najihah. fifteen. Simplicity. Loves : Anything and everything that can make me smile Not enuff?

TAGGY
CBOX HERE.

CREDITS
Designer // ZeHoradoRa
Colors // f l e u r
Inspiration // Vans
Fonts // Google WFont
Sozai // Various sites
-ed by GC // 1024x600

// Dua Hari Buat Mc Sendiri Kay ツ Monday, 5 November 2012 | 02:23 | 0 comments
Hai . Selamat petang nenek cute cute nih , auuuuuu . Gamba kat ats tu pakae baju sukan sekola kan ? Haa , pipi ak da macam ape ntah . Buruk weehh ! Takpe , nak upload juge . Sebab ak tau pipi korang tak tembam macam aku kan ? Don't be jelous . Kay closeee .

Haaa , dah due hari ak tak pegi sekolah sebab ak sakit . Sakit ak nih da memang takde ubat dan maa ak cakap da teruk gila kot , nak tau sakit ape ? Ohh , tak sampai hati nak cakap sebab teruk sangat . Ak tau korang teringin nak tau kan kan ? Oke , aku sakit malas . Teruk sangadd -,-

Haha , dah tau tuh sakit ape . Bengong kan aku nih ? Haha  , takpa takpa . Budak sekolah memg cenggini , tak matured lagi kot . Ahaaa ? Dalam mase dua hari ni kan ak slalu lah bangun lewat , kan ? Mesti korang ingat ak nih tido lewat . Ho'oh ! Memang lhe tapi slalu tak macam tu , if ak tido pukul empat pon . Pagi tu memg ak bangun ! Huh ? Tak pegi pon takpe sebab bukan belajar pon , lepak macam ape ntah .

Bagi korang memng best kan lepak ngan membe ? Yelahh  , tapi kalau ak pegi . Tak tau nak lepak ngan sape sebab fatin irah ziqah sume tak pi sekolah sebab sibuk cari duet , so ak takdak geng la kan ? Dulu aisha , izzati , hajar , sha , aku . Waaa ? Lepak macam dulu kan best , tapi takkan terulang dah kot masa lampau tuh . Ni nak nanges ni , takpe takpe . Lega sikit kan ?

Duk rumah ngan adekadek memg gile weh ? Haaaha , esok ak nak pegi scula . Wajibb donk ! K , tak tau nak tai ape . Haha . Bhaii nenek ku sekalian 

THANKS FOR VISITING, DO COME AGAIN SOON! :D