1


2


3


PROFILE
Eyfa Najihah. fifteen. Simplicity. Loves : Anything and everything that can make me smile Not enuff?

TAGGY
CBOX HERE.

CREDITS
Designer // ZeHoradoRa
Colors // f l e u r
Inspiration // Vans
Fonts // Google WFont
Sozai // Various sites
-ed by GC // 1024x600

// Faiz Hirzan ツ Thursday, 1 November 2012 | 07:26 | 0 comments
Selamat malam akak adik comel makcik nenek cute . Haha , oke aku gila kot . -,-

Hah , ari nih ak nak story pasae ape pon ak tak tau . Hihi ? Hari nie memg best kot , sebab ari ni fatin bawak ak pi jalanjalan . Haha ? Dan tadi ak nampak si sepet dan sidie dari belakan , ohh rindu sangad .

Nampak tak name kat atas tuh . Faiz hirzan kan ? Oke , smalam ak onli fb sampai lewat pagi . Then dia anta chat , kami kenalkenal then dia mintak num ak . Haha , ak nih kan gatal . So bagi jelah num tu aku kat faiz ! Tak sangke lah pulak kan boleh rapat dengan faiz tuh ? Hihi .

Btw smalam aku rindu sangad kat dia weh  . Dah tak tau nak taip ape lagi nih , kchawww . Bhaii  

THANKS FOR VISITING, DO COME AGAIN SOON! :D