1


2


3


PROFILE
Eyfa Najihah. fifteen. Simplicity. Loves : Anything and everything that can make me smile Not enuff?

TAGGY
CBOX HERE.

CREDITS
Designer // ZeHoradoRa
Colors // f l e u r
Inspiration // Vans
Fonts // Google WFont
Sozai // Various sites
-ed by GC // 1024x600

// Tak tau kenape -.- Thursday, 1 November 2012 | 22:14 | 0 comments
Eh ? Hai , salam jumaat tau . Bosan sangad kot pagi cenggini 

Saye nak lupe awak , tolong lah . Kenape eh time ak betulbetul nak lupe dia nih , time tu jugak lah dia hadir . Macam mane ak nak lupe dia kalau macam tuh ? Sabar jeh ak nie , ohh ? Semalam  ak pi jalanjalan ngan fatin , awal gila kot kitorang keluar . Hajat nak pi makan udang kat pantai tuh , aummm . Tapi tak jadi lah weh sebab dah lewat  , maklumlah skarang nih maghrib awal tau . So ? Terpakse balik rumah awalawal . 

Kenape lah kan ? Bile kitorang pi jalanjalan , jalan same jeh yang kitorang lalu . Haha ? Macam takdak jalan lain lah weh , semalam ak pi jalajalan kat satu kg tu . Time atas moto tu , adelah budak tadika kot ? Die pegi pukul ak dengan kain buruk dia tuh , huh ? Ak tak tau ape salah aku tetibe jeh dia buat macam tu , haziqah pon disepaknye kan . Yaa Tuhan ! Habis kotor sluar haziqah , ish . Budak kg tuh memang kuang ajak a , taksuke taksuke . Oke , close the storyyy .

Lepas sampai uma jeh kan ? Ak terus makan , ntah kenape pulak kan . Selera ak memang sedap time tu , haha . Tak keesah ? Teringin juga nak berisi , kurus macam nim orang sindir adelah . Naknak sidia tuh , suke cakap ak nim kurus keding . Kalau nampak ak macam baju saje berjalan ke ape ntah lah weh , dia memg cenggitu . Suke perli ak tau tau -,-

Haa , dah kenyang . Ak pun masuk bilik terus onli , huh ? Sedapsedap ak onli tuh , jejake haprak tu pun masuk bilk aku . Nak tau sape ?
Adek ak lah , huh . Asal ak nak onli , time tu jugak die nak onli . Apebende nim weh ? Aaaa , saket hati . Ak pun bagi jeh , taknak a gadogado sebab ak tau ak yang menang . Hahaa ? Kay perasan .

Dah netbuk diameknye adek ak , ak pun tak tau nak buad ape . Just lendinglending atas katil sambil text ngan faiz , ahaaha . Tak tau achaner boleh rapat dengan dia kan ? Bosan sangad time tu , ak pun pi lha tengok aku terime nikahnye . Sweet sedih ohsemm gila kot crite tuh , sedih lah jugak ken ? Feeling woi  

Then then . Ahaaa ? Dah habis tengok crite tuh ak sambung onli balik , bosan gila kot time tu ? Then teringat lah kat sidia , hmm . Air mate pun mentis lah kan ? Tapi ak kuatkan diri jugak , ak tak msg dia . Faiz ade tanye ak ade problem ? Ak cakap takdak , sebab ak taknak share masalah ak nih kat orang lain . Orang lain takkann faham tau ? Hm , Hahhh . Ade msg masuk , ak ingadkan faz yang rep text ak . Tapi ? Sidia .

Sidia tanye dah tido ke belum , time tu tak tau nak kate ape . Semakin ak nak lupe dia , semakin dia datang . Hmm ? Ak reply , ak cakap kenape kan ? Kay , dia cakap saje tanye . Ak tak tau nak rep ape , ak just cakap . Ohkey bhai ! Hihi , penyakit gila dia datang tau . Dia foward aje msg yang ak sent kat dia , adoyaii . Dan last dia sent , hehe syg awk . Kay ? Ak tak suke msg tu  . Tak tau knape >,<


Time ak ak rase tension sampai lah ak lepas kat faiz , kesian dia kan ? Semue nih sebab awak , saat saye nak lupekan awak . Saat itu lah awak hadir , tolong pergi kay ? Dah , panjang sangad kot ak taip nim . Story ary nih agak berbelit ! Oke dan bhaii 



THANKS FOR VISITING, DO COME AGAIN SOON! :D